"En bra grund för arbetet framöver tillsammans med digitaliseringsforumet. Insikter i olika digitaliseringsverktyg. Förståelse för andras verksamheter och våra utmaningar tillsammans. Hur viktigt det är att jobba från grunden och inte tro att man kan gå genvägar till en lyckad digitalisering."

Digitaliseringsforum Katrineholms kommun våren 2019

INTERNA UTBILDNINGAR I DIGITALISERING

 

Vi erbjuder helt anpassade utbildningar för er som vill genomföra den internt i er kommun. Behoven kan vara att utveckla arbetsgrupper, digitaliseringsenheter,  

ledningsgrupper, förvaltningslednings-grupper, osv.

Grupperna bör bestå av ca 10-12 personer åt gången och kan genomföras i 2-4 block.

 

Kontakta oss för upplägg och offert.

digital sinne
UTBILDNING

Interna utbildningar

Maila för upplägg och offert

TRELLEBORG

I Trelleborg genomför vi under hösten 2019 en kommun-intern utbildning med fokus på processutveckling. Alla förvaltningar och bolag deltar vilket är en mycket viktig framgångsfaktor för kommunen då många processer börjar i ett bolag och fortsätter in i en kommunal förvaltning. Kommunen har redan utvecklat effektiva processer med automatbeslut inom ekonomiskt bistånd och vill nu ta nästa steg.

 

PITEÅ

Piteå kommun genomför en omfattande kompetens-utveckling. Vi genomför ett utbildningsprogram för samhällsbyggnadsförvaltningen "Digitalisering för chefer" under hösten 2019 och våren 2020. Utbildningen anpassas till kommunens förutsättningar och behov.

Kontakta oss 

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig.